Massasjeterapi

Massasjeterapi


Isabelle Nørstegård  Massasjeterapeut MNMF

Kan det hjelpe meg?

Forspente muskler  kan oppstå ved akutt, langvarig og/eller ensidig belastning, stress, virusinfeksjon, traume - eller bare ved å få kald trekk på seg.  Sliter du med muskulære plager og/eller smerter i muskel- og skjelettsystemet, som:

 • hodepiner og migrene
 • nakkeplager
 • ryggplager, som feks. lumbago
 • idrettsrelaterte plager
 • stressproblemer
 • tinnitus
 • hofte- og/eller kneproblematikk
 • tennisalbue - epikondylitt
 • kjevespenninger
 • plantar fascitt

kan massasjeterapi hjelpe deg. Behandlingen kan hjelpe mot både akutte og kroniske smerter,  og kan i tillegg redusere medisinforbruket ditt.  Gjøres det i tillegg en atlaskorrigering, vil behandlingene ha bedre effekt.

HVA ER MASSASJETERAPI?

Massasjeterapi er behandlingsmetoder av bindevev og muskulatur for å få i gang blodsirkulasjon, som har en nøkkelrolle for alle kroppens funksjoner. Kroppen blir mer smidig og bevegeligheten i muskler og ledd øker.  Vi massasjeterapeuter manipulerer ikke, men jobber mye med triggerpunkt.  Det blir også lagt vekt på å finne årsaken til problemene du som klient har, for å gi veiledning til å forebygge disse. Trening og tøying er for eksempel en god medhjelper for å øke bevegelighet og velvære.

BEHANDLINGER

I  tillegg til å være godkjent for utførelse av Atlaskorrigering Engelheart®, tilbyr jeg klassisk massasjeterapi, bindevevsbehandling, triggerpunktbehandling og vakuumterapi/kopping.   Varighet av terapi er vanligvis 2-5 konsultasjoner (avhengig av om en atlaskorrigering ligger i bunnen eller ikke).    Er du usikker på om massasjeterapi kan passe for deg? Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale. Du trenger ingen henvisning fra lege.


Priser og varighet

 • Konsultasjon 45 minutter: kr. 550,-
 • Konsultasjon 75 minutter: kr. 900,-

Om triggerpunktbehandling


Et triggerpunkt er et irritert og stramt område i en muskel, som kan gi smerter og utstråling i andre områder enn der selve triggerpunktet befinner seg. Dette hindrer muskelens blodsirkulasjon og medfører mangel på oksygen.


Løser man opp triggerpunktene, løser det opp elastisiteten i muskelen, og bevegeligheten i kroppen forbedres.

Om vakuumterapi (kopping)


Ved vacuumterapi settes en vacuumkopp på stedet hvor du har et triggerpunkt eller en forspent muskel, for å "løfte" muskelen ( i motsetning til ved massasje, hvor muskelen "trykkes ned"). Vacuumterapi kan brukes som behandling av cellulitter, forbedring av blodsirkulasjon lokalt, lymfedrenasje, bindevevsbehandling, triggerpunktbehandling og muskelbehandling.


Ved vakuumterapi jobbes det til huden blir rød, og dette er ikke farlig. Når huden blir rød skilles det ut et hormon (histaminer), som  har innflytelse på deler av immunforsvaret. Histaminer er søvnregulerende, øker blodsirkulasjonen og lindrer smerte. Disse hormonene setter i gang reparasjon.

Massasjeterapeut MNMF

Isabelle Nørstegård er utdannet Massasjeterapeut MNMF,  ved Institutt  for Helhetsmedsin i Oslo.  Utdannelsen er godjent av Norges Massasjeforbund.

Åpningstider


Mandag:                                09:00-15:00

Tirsdag:                                 09:00-15:00

Onsdag:                                 stengt                Torsdag:                                09:00-12:00

Torsdagkveld:                  17:00-20:00

Fredag:                                    09:00-1700

Kontakt

Isabelle Nørstegård

Romsdalsvegen 2080

2666 Lora

Mobil: 959 10 180

Copyright @ All Rights Reserved