Atlaskorrigering

ATLASTERAPI 

HVA ER ATLAS?

Atlas er den øverste halsvirvelen som bærer hodet ditt. Tilsynelatende er den feilstilt hos de fleste mennesker. Når Atlasen ikke følger rotasjonen sammen med hodeskallen, gir dette en feilstilling i hofte og bekken. Dette igjen gir utslag i beinlengde forskjell. Plager med nakke, skuldre, armer, rygg, knær, føtter og til og med kjeve, kan være et resultat av dette.  Bildet til venstre viser en  feilstilt atlas (t.v.) kontra en korrekt atlas.

Bildekilde: atlas-korrigering.no.

Nakkesmerte ?
Nakkesmerte ?
Dette kan skyldes en feilstilt Atlas.
Anspent i nakken?
Anspent i nakken?
Atlas er nøkkelen til DIN helse.
Atlas C1
Atlas C1
Riktig stilt Atlas retter opp kroppen
Riktig stilt Atlas retter opp kroppen
Forbedret kroppholdning
Forbedret kroppholdning
En riktig stilt Atlas C1, kan påvirke heile kroppsholdningen din.
En riktig stilt Atlas C1
En riktig stilt Atlas C1
Kan gi deg MER overskudd.
Atlas

Påvirker hele kroppen

Atlasfeilstilling kan  påvirke hovedledningen mellom hjernen og kroppen, som igjen kan gi mange ulike  symptomer. Sentralnervesystem, blodårer og spinalvæske passerer gjennom åpningen i atlas fra hjernen til kroppen. Blir denne åpningen innsnevret, kan den interne kommunikasjonen i kroppen  i ulik grad bli forstyrret. Dette kan utarte seg i typiske plager som hodepine, migrene, mage- og tarmplager, nerveplager, blodtrykksproblemer, svimmelhet, kvalme, øyeplager, dårlig konsentrasjon, lite energi, ADHD, dårlig søvn m.m. Nyfødte kan slite med kolikk, KISS-syndrom, hoftleddysplasi og diverse skjevheter i kroppen av samme grunn.

Risikofritt

Atlaskorrigering Engelheart® er en veldig varsom, manuell teknikk som kan utføres på alle; fra nyfødte til gamle. Lett massasje på spesielle punkter i nakken hjelper atlas i riktig posisjon. Behandlingen er et grunnleggende forebyggende tiltak og innebærer ingen risiko.  Atlas i korrekt stilling vil gi andre behandlingformer en vesentlig bedre effekt.

Et fagfelt

Atlaskorrigering Engelheart® har sitt utspring fra AtlasProfilax. Forskjellen er at AtlasProfilax bruker en maskin til å massere atlas i rett posisjon, mens Engelheart-metoden kun utføres manuelt.   Jeg er utdannet Atlasterapeut, og er en av de 13 godkjente behandlere i Norge som utfører Atlaskorrigering Engelheart® 

Les mer på atlas-korrigering.no.

OM BEHANDLINGEN

Konsultasjonen

Konsultasjonen begynner med regi-strering av deg som klient og din helsetilstand. Deretter vil jeg orientere deg om selve behandlingen, og en enkel undersøkelse vil vise om atlas er feilstilt.

Forskjell på beinlengde og evt. skjevhet i bekken gir meg tilleggsinformasjon.

Behandlingen

Lett massasje på spesielle punkter i nakken hjelper atlas i riktig posisjon. Her knekkes det ikke i nakken! Jeg utfører så en etterkontroll av virkningen på atlaskorrigeringen, ved å kontrollere om beinlengde og skjevhet i bekkenet ditt har jevnet seg ut. Vi avslutter med 15-20 minutters massasje for å  løse opp  forspente muskler i nakke, skuldre og rygg.

Etterkontrollen

Etter cirka tre uker møtes vi igjen for en etterkontroll. Da undersøker jeg om atlas har holdt seg i riktig posisjon etter korrigeringen.

Varighet og priser

Atlaskorrigering 2x60 minutter (korrigering, etterkontroll og massasje):

kr. 1200,- per konsultasjon

Egne priser for barn og ungdom. Ta kontakt for mer informasjon.