Om

Massasjeterapeut MNMF

OM MEG

Mitt navn er Isabelle Scherrer Nørstegård, og jeg flyttet fra mitt hjemland Sveits i 1996 til Norge.  I 1999  giftet jeg meg og bosatte meg på Lora på hjemgården til min mann, hvor jeg etablerte massasjeterapi-klinikken min i 2014.  På hobbybasis instruerte jeg Pilatestreningen på Lesja. Dette ga meg interessen for kroppens mange mysterier,  og jeg valgte derfor å utdanne meg som massasjeterapeut.  Jeg trives svært godt i yrket mitt, og min største glede ved det er å kunne gjør folk friske igjen!


I trygge hender

For å kunne bruke forbundstittelen Massasjeterapeut MNMF, har jeg fullført toårig utdannelse fra Norges mest omfattende offentlig godkjente fagskole i massasjeterapi, ved Institutt for helhetsmedsin i Oslo. Studieplanen er utviklet i samarbeid med Norsk Bransjeråd for Massasje, og studiet er også godkjent av Norges Massasjeforbund (NMF) hvor jeg er medlem. For din trygghet er Grunnmedisin og Sykdomslære med eksamen integrert i undervisningen. Slik kan du være helt trygg på at du er i gode hender med  faglig korrekt behandling.

Noe for deg?

Massasjeterapi senker spenningsnivået i kroppen, og demper dermed stress både fysisk og mentalt. Dette påvirker muskulaturen positivt og vil gjøre den mindre stiv og smertefull. Slik vil massasjeterapi bedre bevegeligheten i leddene samt virke skadeforebyggende.


I en norsk studie (Legevakthåndboken/Helsebiblioteket) opplevde 85 prosent av den voksne befolkningen muskel- eller skjelettplager i løpet av ett år. Så du er ikke alene om det. Har du plager og ønsker å vite mer om hva massasjeterapi kan gjøre for deg?


Kontakt meg  gjerne for en uforpliktende  samtale.

Massasjeterapeut MNMF

Isabelle Nørstegård er utdannet Massasjeterapeut MNMF,  ved Institutt  for Helhetsmedsin i Oslo.  Utdannelsen er godjent av Norges Massasjeforbund.

Åpningstider

Mandag:   Dombås*     09:00-16:00

Tirsdag:    Dombås*      11:00-20:00

Onsdag:                                 stengt

Torsdag:   LORA             09:00-16:00

Fredag:   Otta*                09:00-17.00*


*Dombås: Kyrkjevegen 18, 2660 Dombås


*Fredager jobber jeg på Go'foten Otta.

Lora: Romsdalsvegen 2080, 2666 Lora

Kontakt

Isabelle Nørstegård

Romsdalsvegen 2080

2666 Lora

isabellescherrern(a)gmail.com

Mobil: 959 10 180

Copyright @ All Rights Reserved