Om

Massasjeterapeut MNMF

OM MEG

Mitt navn er Isabelle Scherrer,  jeg flyttet fra mitt hjemland Sveits i 1996 til Norge.  Jeg etablerte massasjeterapi-klinikken min i 2014 først på Lora, etterhvert på Dombås . 

Min nye base er Ulsteinvik, men pender ca. hver tredje uke tilbake til Dombås.

 Jeg trives svært godt i yrket mitt, og min største glede ved det er å kunne gjør folk friske igjen!


I trygge hender

For å kunne bruke forbundstittelen Massasjeterapeut MNMF, har jeg fullført toårig utdannelse fra Norges mest omfattende offentlig godkjente fagskole i massasjeterapi, ved Institutt for helhetsmedsin i Oslo. Studieplanen er utviklet i samarbeid med Norsk Bransjeråd for Massasje, og studiet er også godkjent av Norges Massasjeforbund (NMF) hvor jeg er medlem. For din trygghet er Grunnmedisin og Sykdomslære med eksamen integrert i undervisningen. Slik kan du være helt trygg på at du er i gode hender med  faglig korrekt behandling.

Noe for deg?

Massasjeterapi senker spenningsnivået i kroppen, og demper dermed stress både fysisk og mentalt. Dette påvirker muskulaturen positivt og vil gjøre den mindre stiv og smertefull. Slik vil massasjeterapi bedre bevegeligheten i leddene samt virke skadeforebyggende.


I en norsk studie (Legevakthåndboken/Helsebiblioteket) opplevde 85 prosent av den voksne befolkningen muskel- eller skjelettplager i løpet av ett år. Så du er ikke alene om det. Har du plager og ønsker å vite mer om hva massasjeterapi kan gjøre for deg?


Kontakt meg  gjerne for en uforpliktende  samtale.